Пюре от грах с батат и морков

13/05/2017
Borislava Dimitrovaот Borislava DimitrovaЧирак
"Отсега ви казваме - каквото и да поднесете с пюрето - ще е вкусно и то именно заради пюрето "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо127
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бататът и морковът ги обелваме. Сваряваме на пара батата заедно с граха и моркова.

В дълбок съд слагаме батата, моркова и граха. Сипваме малко топла водичка.

За да стане по-нежно пюрето, добавяме бучка масло.

Накрая овкусяваме със сол и черен пипер.

Може да се мине през цедка, за да няма люспи от граха.

Бататът дава сладост на пюрето.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар