Пълнозърнест хляб с тиквени семки в хлебопекарна

13/05/2017
"Вкусни идеи с помощта на хлебопекарната "
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 228
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • пълнозърнесто брашно - 400 г пшенично
  • ръжено брашно - 70 г пълнозърнесто
  • овесени ядки - 40 г фини
  • тиквени семки - 20 г
  • суха мая - 7 г
  • сол - 1/2 ч.л.
  • олио - 1 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • вода - 330 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В контейнера на хлебопекарната се слага затоплената вода и олиото.

Добавят се сухите съставки.

Избира се програма пълнозърнест хляб. След последното месене се посипват тиквените семки.

След като хлябът се изпече, го извадете от хлебопекарната, за да не овлажнява.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар