Пълнозърнест хляб с тиквени семки в хлебопекарна

13/05/2017
Ralitsa Georgievaот Ralitsa GeorgievaНовак
"Вкусни идеи с помощта на хлебопекарната "
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо120
  • Преглеждания за месеца119
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В контейнера на хлебопекарната се слага затоплената вода и олиото.

Добавят се сухите съставки.

Избира се програма пълнозърнест хляб. След последното месене се посипват тиквените семки.

След като хлябът се изпече, го извадете от хлебопекарната, за да не овлажнява.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар