Царевица на пара

от Dark AngelНовак
21/05/2012
"Ароматна и здравословна царевица, приготвена на скара, която може да хапнете, добавите към салатата или използвате за гарнитура!"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 217
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Замразената царевица се слага в кошничка за варене на пара. Ако нямате, може да използвате гевгир, за предпочитане метален.

Кошничката се слага в съд с вряща вода, в която не трябва да опира.

Отгоре всичко се захлупва с капака на съда и царевицата се вари за 10-15 минути.

Сваля се, прехвърля се в купа и се разбърква със сол, черен пипер на вкус, оцета, маслото и малко накълцан пресен копър.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти