Свински джолан със зеленчуци в глинен гювеч

15/05/2017
Dora Grozevaот Dora GrozevaЧирак
"Така го обичаме - на бавен огън и в гювеч, а вие не се облизвайте, ами си запишете рецептата "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо523
  • Преглеждания за месеца522
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едри парчета /за една порция/ овкусява се със солта и черния пипер и се запечатва в тиган от всички страни.

В тиган се задушават нарязаните зеленчуци. Добавят се подправките и се доливат 3 ч.ч.вода.

Нарежда се месото в глинен гювеч, добавя се зеленчуковата смес.

Печем на 200 градуса до готовност на месото.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар