Свинско месо със зеленчуци

16/05/2017
"Вкусно и обичано от всички е свинското със зеленчуци - гответе, хапвайте и се наслаждавайте на живота "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 069
  • Преглеждания за месеца1068
  • Преглеждания за седмицата226
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • свинско месо - 300 - 400 г
  • чушки - 2 бр. зелена
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • соев сос - 5 - 6 с.л.
  • мед - 1 ч.л.
  • универсална подправка - подправка за барбекю 1 с.л.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на малки парчета. Чушката, морковът и лукът също се нарязват на ивици. В тиган се слага олиото да се сгорещи.

След като олиото се е сгорещило се прибавя свинското месо. Подправя се с подправката за барбекю.

Свинското месо се разбърка от време на време. Когато месото е почти готово се прибавя соевият сос и меда.

Разбърква се за малко и когато е напълно готово и се изважда от тигана. В същия сос се прибавят нарязаните зеленчуци.

Те също се разбъркват от време на време. Запържват се до омекване на зеленчуците. След като и зеленчуците са готови се махат от котлона.

Готовите зеленчуци се прибавят към свинското месо. Поднасят се топли.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар