Свински уши със зеленчуци

19/05/2017
"Ароматна вкусотия, на която пасва чаша хубави вина "
Приготвяне4015 мин.
Готвене55 мин.
Общо4070 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо147
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските уши се пърлят, чистят, измиват и сваряват за около 40 минути в леко подсолена вода.

Бульонът се изхвърля.

Вече сварени се нарязват на жулиени и се прехвърлят в тиган, без никаква мазнина заедно с нарязаните на кръгчета моркови и тиквичка.

Овкусяваме със черния пипер и хималайска сол.

Пържат се докато леко омекнат зеленчуците и порозовеят. Не се прибавя вода - целта е да останат леко хрупкави.

Гарнираме със стрък пресен чесън или зелен лук

Засищащо и свежо бързо ястие, на което пасва чаша хубаво вино.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар