Панирани пълнени цветове от тиквички и панирани бейби тиквички

25/05/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1357137513844
"Само за майстори - панирани пълнени цветове от тиква "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо455
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете младите (бейби) тиквички по дължина на средно дебели ленти и ги осолете. Оставете ги за кратко да си пуснат водата, след което ги панирате, като първо всяко парче потапяте в брашно, яйце и галета.

Пържете до златисто и ги поставете на хартия, за да се попие излишната мазнина.

Цветовете от тиквички измийте хубаво и всеки цвят напълнете с крема сиренето, което е омесено с краве сирене, чесън и копър (може и черен пипер).

Ако ви е трудно пълненето с лъжичка, използвайте пош, всеки цвят първо потапяте в брашно, яйца и накрая в галета.

Панирате цветовете до хубав златист цвят от всички страни, трябва да не прегарят, а да са хрупкави.

Сервирате ги с млечен чеснов сос.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!