Рибна разядка

25/05/2017
Албена
отАлбенаМастър Шеф60675620684
"Тази разядка пие заплашително големи количества C₂H₅OH "
Приготвяне20 мин.
Готвене3 мин.
Общо23 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 398
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се изсипва рибата тон, като предварително е отцедена от соса в нея. Рецептата е с майонеза и затова е за предпочитане рибата да е в собствен сос, а не в олио.

Филето се намачква с вилица, за да се наситни. Зеленият лук се измива, почиства, нарязва и добавя към рибата. Яйцата се сваряват и след като изстинат, се режат на дребно.

Подготвените продукти се овкусяват със сол, черен пипер и пресни листа мащерка. Прибавя се майонезата, предварително смесена с една чаена лъжичка горчица. Всички съставки се разбъркват и разядката се поставя в хладилник, за да се охлади.

От тостерния хляб се изрязват кръгчета с помощта на чаша или резец. Кръгчетата се запичат леко.

Разядката се поднася върху препечените хлебни кръгчета.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!