Панирани топчета с четири сирена

28/05/2017
Кати
отКатиПомощник Готвач709562
"Търсенето на перфектното мезе за бира и вино приключи - представяме ви уникално вкусни панирани топчета с четири сирена "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 046
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сирената се настъргват на ренде. Прибавят се разбитите белтъци и се смесват.

Сместа се овкусва с нарязаните на ситно магданоз и копър и с черен пипер.
Оформят се топчета с големина на орех и се овалват в царевично брашно.

Поставят се за 30 минути в хладилник.

От брашното, разбитите жълтъци и бирата се приготвя панировка.

Всяко топче се потапя в нея и след това - в счукан на едро корнфлейкс.

Топчетата се пържат в сгорещено олио до златисто.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар