Пуешки бутчета с чеснова коричка

Росица Ивановаот Росица ИвановаЧирак / Автор
02/06/2012
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
Статистика
  • Преглеждания общо4 558
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,7 от 5

Необходими Съставки

  • пуешки бутчета - 2 броя
  • чесън - 1 глава
  • сол
  • черен пипер
  • къри - 1/2 ч.л.
  • джинджифил - 1 ч.л. равна сушен
  • соев сос - 1 - 2 с.л.
  • масло - 1 с.л. краве

Приготвяне

Обелете главата чесън и пасирайте скилидките заедно със сол и черен пипер на вкус, маслото, соевия сос, кърито, джинджифила и още някаква подправка на вкус.

С така приготвената паста намажете обилно бутчетата равномерно и ги поставете в подмазнена тава. Покрийте тавата с фолио и оставете на хладно за 1 час.

След това сложете тавата в умерено загряна фурна. Печете пуешките бутчета около час, след което отстранете фолиото. Поливайте с получения сос в тавата бутчетата и ги доопечете до приятен загар.

Поднесете пуешките бутчета с чеснова коричка с гарнитура от салата по избор.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 8
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Gotvach.bg във Фейсбук

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с