Пуешки бутчета с чеснова коричка

02/06/2012
Росица Ивановаот Росица ИвановаЧирак / Автор
"Откакто опитахме тези пуешки бутчета с чеснова коричка, не искаме да чуваме повече за пилешко "
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 853
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете главата чесън и пасирайте скилидките заедно със сол и черен пипер на вкус, маслото, соевия сос, кърито, джинджифила и още някаква подправка на вкус.

С така приготвената паста намажете обилно бутчетата равномерно и ги поставете в подмазнена тава. Покрийте тавата с фолио и оставете на хладно за 1 час.

След това сложете тавата в умерено загряна фурна. Печете пуешките бутчета около час, след което отстранете фолиото. Поливайте с получения сос в тавата бутчетата и ги доопечете до приятен загар.

Поднесете пуешките бутчета с чеснова коричка с гарнитура от салата по избор.подобни рецепти тук

5 9
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Петя Борисова
Благодаря Ви много за рецептата.Останахме много изненадани.Получи се много вкусно.Но ги пекох час и половина. Махнах кожата,защото беше отвратителна.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв