Пуешки бутчета с чеснова коричка

02/06/2012
Росица Ивановаот Росица ИвановаЧирак / Автор
"Откакто опитахме тези пуешки бутчета с чеснова коричка, не искаме да чуваме повече за пилешко "
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 726
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4,7 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Обелете главата чесън и пасирайте скилидките заедно със сол и черен пипер на вкус, маслото, соевия сос, кърито, джинджифила и още някаква подправка на вкус.

С така приготвената паста намажете обилно бутчетата равномерно и ги поставете в подмазнена тава. Покрийте тавата с фолио и оставете на хладно за 1 час.

След това сложете тавата в умерено загряна фурна. Печете пуешките бутчета около час, след което отстранете фолиото. Поливайте с получения сос в тавата бутчетата и ги доопечете до приятен загар.

Поднесете пуешките бутчета с чеснова коричка с гарнитура от салата по избор.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 8
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти