Свинско с аспержи

03/06/2012
Олег Иванов
отОлег ИвановНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 543
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на остър и дълъг нож направете джоб в средата от едната страна на филето и го поразширете с ръце.

Равномерно овкусете месото със сол и черен пипер вън и вътре. Скълцания чесън, магданоз и горчицата объркайте добре и с тази паста намажете вътре в джоба.

Предварително почистете аспержите от твърдата долна част. Натъпчете ги в отвора заедно с резени гъби и го затворете с конец или клечки.

Сложете свинското в подходяща подмазнена тава. отгоре покрийте плътно със застъпващи се резени бекон.

Залейте отгоре с виното и сложете фолио на тавата. Поставете свинското с аспержи да се пече 20 минути на 220 градуса, а след това на 190 градуса и печете още 30 минути.

След това отстранете фолиото и печете още около 40 минути. Поднесете готовото свинско с аспержи, нарязано на порции.
подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар