Кремсупа от леща с кашкавал

01/06/2017
Кати
отКатиПомощник Готвач62751
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо115
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме лещата в подсолена вода. Заедно с нея варим картофа и моркова.

Пасираме всичко заедно с прясното мляко.

В олиото запържваме ситно нарязания лук, къри и сушен джоджен.

Когато омекне, добавяме към супата.

Оставяме да поври на слаб огън около 5 минути.

Поднасяме супата топла, поръсена с много настърган кашкавал.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар