Панирани пилешки гърди

01/06/2017
Мими А.
отМими А.Помощник Готвач2468248
"За диети не щем и да чуем, щом днес ще хапваме панирани пилешки гърди "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 333
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме пилешките гърди в пликчета и така ги начукваме внимателно на тънко.

Смесваме брашното, червения пипер, кърито, солта и черния пипер. Разбиваме яйцата в купа.

Сипваме галетата в друга купа. Загряваме мазнина в тиган.

Овалваме пилешките гърди първо обилно в сместа с брашното, после в яйце и след това в галета и пържим в загрятата мазнина.

По желание: Изваждаме ги и ги подреждаме в тавичка. Намазваме всеки шницел с по 2 с.л. доматено пюре, подреждаме отгоре нарязани гъби и колбас и отгоре слагаме кръгли резени моцарела.

Печем в загрята фурна до зачервяване.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар