Франкфуртска супа

04/06/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо91
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • немски наденички - 200 г
  • масло - 50 г
  • лук - 1 глава
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • сметана - 1 к.ч.
  • брашно - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • индийско орехче
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В маслото и една ч.л. вода се задушава ситно нарязаният лук, добавя се с разбъркване брашното и червеният пипер и се добавят постепенно 5 ч.ч. вода или бульон.

След като заври се добавят наденичките, обелени и нарязани на колелца. Супата се подправя със сол и се вари 10 минути.

Накрая се добавя млякото, разбитата сметана, настърганото индийско орехче и черен пипер на вкус.

Супата се поднася гореща в предварително затоплени купички!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар