Кекс с оризово брашно и канела

04/06/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaПомощник Готвач1356331
"Един по-различен кекс с лимецово и оризово брашно - вкусен и здравословен "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 074
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата с миксер на пяна. След това добавяме содата към киселото мляко и бъркаме. Като шупне я изсипваме към яйцата.

Прибавяме и меда. Маслото разтопяваме и добавяме към сместа. Накрая остана да се прибави постепенно с леко бъркане брашното. Сместа става пухкава и леко с шупли.

За аромат слагам малко канела, а може и по ваш вкус какао. Печем на 180 градуса с вентилатор около 35 минутиподобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар