Пилешки бутчета в марината

04/06/2017
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф741308265
"Пилешките бутчета не могат да се ядат просто така - те трябва да са мариновани преди печене за отличен резултат "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 911
  • Преглеждания за месеца471
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 5 бр.
  • вода - 1 в.ч.
  • Марината
  • олио - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се измиват и се оставят да се отцедят.

Отделно в купа се смесват олио, черен и червен пипер, и сол. Отцедените бутчета се слагат в подходяща купа, заливат се с марината. Слагат се в хладилник да престоят няколко часа.

После се нареждат в тава, изсипва се чаша вода и се пекат в загрята фурна на 200 градуса, докато хванат хрупкава коричка и от двете страни.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар