Полезна закуска за имунитет

05/06/2017
Албена Атанасова
отАлбена АтанасоваПомощник Готвач9282021
"Бъдете здрави, като се храните вкусно и здравословно "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 580
  • Преглеждания за месеца943
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • цедено кисело мляко - 200 г
  • пчелен прашец - 1 ч.л.
  • мед - 2 с.л.
  • джиндижил - по вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

По възможност си направете домашно кисело мляко, което да изцедите и да се получи домашно цедено кисело мляко.

От него отделете около 200 г, към млякото прибавете една чаена лъжица пчелен прашец.

Добавете пчелен мед - около 2 супени лъжици на по вкус.

Джинджифила настържете и прибавете към сместа.

Оставете за половин час на стайна температура. Разбърквайте на всеки 10 минути.

Топчетата пчелен прашец постепенно ще се разтворят.

Накрая охладете и хапвайте. Вкусно и здравословно.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар