Пуешки филенца върху канапе от бобови кълнове

06/06/2017
РАГ
отРАГПомощник Готвач204710
"Здравословно и вкусно - с това ястие пожелаваме Добър апетит на всички, които знаят как да се хранят "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо150
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме и начукваме пържолките, за да станат равномерно тънки. Разбъркваме сока от лимона и меда и намазваме месото.

Поръсваме всяка пържолка от двата края с подправки и прибираме в хладилник за една вечер, за да поемат добре от маринатата и подправките.

На следващия ден намазваме тавичка със зехтин, както и всяко парче месо за по-хрупкави пържолки.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса около 30-35 минути.

Овкусяваме бобовите кълнове със сол, лимонов сок и зехтин. Сервираме филенцата върху канапе от кълновете. Добър апетит!подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар