Зелен фасул с пуешко месо

06/06/2017
Мария
отМарияЧирак46744
"Толкова лесно, толкова вкусно и препоръчано от Готвач.БГ - три основателни причини непременно да го опитате "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо209
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко сваряваме месото, след това добавяме нарязаните на кубчета картофи.

Нарязваме зеления фасул и лука и тях добавяме към картофите и пуешкото. След като е почти готово прибавяме зеленчуковия бульон и поръсваме на вкус с чубрица.

В отделен съд слагаме олио след като се затопли прибавяме брашното, а след това и червения пипер (да се запържат малко), като непрекъснато бъркаме, за да не остават бучки.

Запърженото брашно и червен пипер ги изсипваме при фасула.

Оставяме да поври около 15-20 минути.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар