Винен кебап от свинска глава

04/01/2013
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 821
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на малки парчета и се пържи в мас.

Слага се лукът, нарязан на дълго и тънко. Когато се задуши, се прибавя доматеното пюре. Пърженето продължава. Ръси се брашното.

Когато стане златисто, сипва се червения пипер и се гаси с виното. Слага се черния пипер на зърна и дафиновия лист. Залива се с малко хладка вода.

Кебапът се вари на тих огън.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар