Емпанадас с хляб за тостер

06/06/2017
"Супер вкусен и много лесен вариант на емпанадас, който ще ви допадне повече от класическия "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 700
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на много ситно и го запържете. Прибавете каймата и разбърквайте докато стане на трохи.

Сложете подправките, доматеното пюре, нарязаните маслини и чушка.

Разбъркайте, махнете от котлона и оставете сместа да се охлади. Разточете филиите хляб и в единия край сложете от плънката.

Сгънете на триъгълник и затворете по краищата с вилица. Плънката е гъста и дори да не са затворени добре няма да изтече.

Намажете леко с разбит жълтък и отгоре сложете по две щипки рендосан кашкавал. Изпечете в загрята фурна на 180 градуса около 15 минути.подобни рецепти тук

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар