Рогчета с пастет

08/06/2017
"Солени рогчета, които можем да хапваме на закуска, обяд или вечеря "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо106
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесват се разтопеното масло с прясното мляко и 1 яйце. Прибавя се бакпулверът, смесен с брашно, щипка сол, щипка захар.

Месите тестото и оставате да втаса. След това точите съвсем тънко и отрязвате ивици с размера, който искате да получите за рогчтета.

Намаслявате тестото с мазнина по избор. В средата на всяка ивица слагате кашкавал и шунка на лентички и навивате като фуния. В отворената част на фунията слагате по 1 ч.л. пастет.

Нареждате в тавичка застлана с хартия за печене получените рогчета и ги намазвате с второто яйце.

Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 20 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар