Рогчета с пастет

08/06/2017
"Солени рогчета, които можем да хапваме на закуска, обяд или вечеря "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо76
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесват се разтопеното масло с прясното мляко и 1 яйце. Прибавя се бакпулверът, смесен с брашно, щипка сол, щипка захар.

Месите тестото и оставате да втаса. След това точите съвсем тънко и отрязвате ивици с размера, който искате да получите за рогчтета.

Намаслявате тестото с мазнина по избор. В средата на всяка ивица слагате кашкавал и шунка на лентички и навивате като фуния. В отворената част на фунията слагате по 1 ч.л. пастет.

Нареждате в тавичка застлана с хартия за печене получените рогчета и ги намазвате с второто яйце.

Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 20 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти

Готвач.бг във Фейсбук

Подобни от Gotvach.bg

Още от категориите