Свински дроб по ловджийски

08/06/2017
"Да се добави в рецептата Няколко филийки хляб, за да отопите старателно вкусното сосче от гозбата "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 168
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се реже на парчета, поръсва се със сода, престоява 30 минути, поръсва се с оцет и след това се измива. След това се залива с прясно мляко. Престоява още 30 минути.

После се отцежда и се овалва в брашно и черен пипер и се пържи. В същия тиган запържваме лука до карамелизиране и прибавяме гъбите.

След като се изпържат прибавяме една пълна супена лъжица брашно. Слагаме риган, чесън на прах, бульон и вино.

След това прибавяме 200 мл вода и лъжица доматено пюре и накрая маслото. После слагаме дроба в соса и чакаме да поеме.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар