Неаполитанска палачинка

07/06/2017
Elena Mateva
отElena MatevaЧирак191
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо78
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с миксер. Прибавя се прясното мляко, брашното и солта. В правоъгълна тава се разтопява половин пакетче масло. Изсипва се тестото. Пече се до кафяв цвят на 250 градуса.

Докато се пече палачинката се прави плънката. В тиган с малко масло се задушават гъбите и ситно нарязания лук.

Малко като се позадуши се слага каймата, 1 супена лъжица брашно и малко вода. Пържи се докато каймата е готова.

Изважда се палачинката и още докато е гореща в единия край се слага плънката /в тесния/. Завива се на руло. Отгоре се ръси с настърган кашкавал. Запича се до зачервяване на кашкавала.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар