Паста със сочна наденица

10/06/2017
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаИноватор289867602
"Като заклети любители на пастите ви уверяваме, че тази направо трябва да добавите към списъка с най-вкусните неща за обяд "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо324
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Извадете месната плънка от обвивката на наденицата.

Загрейте зехтина на умерена температура и запържете наденицата, като натискате с лъжица, за да се накъса на парченца за около 15 мин. Пържете до златисто.

Междувременно нарежете лука и чесъна на дребно. Намалете температурата на котлона и ги добавете към наденицата. Разбъркайте хубаво. Гответе до омекване или около 5 мин. Добавете чилито на люспи и разбъркайте.

След 2 мин. добавете доматите на кубчета. Отново разбъркайте и гответе около 10 мин. докато се свари пастата. Сварете пастата според указанията на производителя за около 10 мин.

Отцедете и добавете в соса с наденицата. Разбъркайте хубаво, за да се покрие пастата със сос, и сервирайте гореща.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар