Мусака със салам

11/06/2017
Elena Mateva
отElena MatevaЧирак191
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо85
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите, яйцата, саламът и доматите се режат на тънки колелца. Нареждат се на пластове в намазана тава, като продуктите се редуват.

Между пластовете се ръсят сол и черен пипер. Най-отгоре се нареждат картофи.

За заливката брашното се запържва в маслото. Разрежда се с прясното мляко. Полученият сос се излива върху картофите. Запича се.

След като е вече готова, мусаката се изважда, поръсва се с настъргания кашкавал и се пече до зачервяване на кашкавала.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар