Пуешко с кафяв ориз и кейл

11/06/2017
РАГ
отРАГПомощник Готвач246711
"Завладяващ вкус и аромат - апетитна комбинация, която ви препоръчваме да опитате от сърце "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо363
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме ориза с три и половина чаши вода. Когато е в полуготово състояние, добавяме кейла към него накълцан. Добавяме сол, черен пипер, доматено пюре и масло.

Разбъркваме и оставяме на тих огън да се задуши.

Нарязваме пуешките гърди на много ситно или смиламе на кайма в кухненски робот.

Нарязваме лука на ситно и запържваме в зехтин до златисто. Добавяме месото и подправките и пържим, докато покафенее.

Прибавяме към сварения ориз и разбъркваме.

Сервираме с настърган чедър.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар