Сирене по шопски на сач

13/06/2017
"Ужасно апетитно, много цветно и толкова вкусно предложение за обяд ви отправяме, че просто няма как да не изкрещите ДАААА "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 127
  • Преглеждания за месеца3126
  • Преглеждания за седмицата109
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете сача предварително с разтопено масло. Измийте и нарежете доматите на колелца. Подредете ги върху сача.

Наредете сиренето върху доматите и поръсете с останалото масло. Добавете чушката, нарязана на колелца. Сложете сача във фурната.

Спазвайте правилото студен сач-студена фурна, за да избегнете пропукването на глинения съд. Запечете на 200 градуса, до появяването на кафеникав загар.

Извадете сача, чукнете яйцата върху сиренето, поръсете с настърган кашкавал и допечете до желаната готовност на яйцата.

Поднесете, като поръсите със свеж магданоз.подобни рецепти тук

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар