Глазирани ребърца на скара

13/06/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф104812429933
"В сезона на скарите изненадайте всички с най-вкусните и сочни глазирани ребърца "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 821
  • Преглеждания за месеца223
  • Преглеждания за седмицата45
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Свинските ребърца разделете на големи парчета от по 5-6 ребърца и осолете с хималайската сол. Подредете ги плътно в плаке.

В купа разбъркайте всички подправки и към тях добавете малко хладка вода, за да се разтопи хубаво медът, горчицата и чили сосът.

Намажете ребърцата със сместа от двете страни и оставете в хладилник покрити с домакинско фолио.

За най-добро овкусяване е хубаво да постоят няколко часа, след което можете да ги печете на загрята скара, като мажете докато се пекат за великолепното глазиране, което се получава.

Сервирате ребърцата на дъска с лимони и подправки.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар