Супа от зелен фасул в херметическа тенджера

14/06/2017
zarq666@gmail.com
отzarq666@gmail.comИноватор3191161548
"Пикатнтна супичка само за половин час? При нас всичко е възможно и ... адски вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо248
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерата под налягане (без капака) загряваме олиото и слагаме първо семената кориандър, за да си пуснат аромата, добавяме нарязания на ситно кромид лук, моркови (нарязани на колелца) и наситнените чушки.

След като се запържат, добавяме брашното и червения пипер, разбъркваме и слагаме зеления фасул, джинджифила и накрая добавяме обелените и накълцани домати със сока.

Най-накрая добавяме измитите и надупчени с вилица джанки и заливаме с 2 литра гореща вода.

Посоляваме със сол и пипер и затваряме капака на тенджерата. След като налягането се вдигне (започне да излиза пара) оставяме да поври около 20 минути. Когато тенджерата поизстине, отхлупваме капака и овкусяваме с нарязания на ситно чесън и кориандър (или магданоз).

По желание сервираме супата обилно поръсена с едро смлян червен пипер или няколко цели сушени люти чушлета.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар