Омлет в хляб

15/06/2017
Христилияна Личева
отХристилияна ЛичеваГотвач292903392
"От нас идеята, от вас изпълнението и свежите импровизации на тема Омлет в хляб "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо480
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • хляб - 4 филии
  • шпек - 100 г
  • яйца - 4 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • универсална подправка - зеленчукова поправка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязва се средата на филиите хляб. Сред това шпекът се нарязва на дребни парчета. Кашкавалът се настъргва. В тиган се сипва много малко олио.

След това се слага изрязаната филия хляб. Яйцето се разбива и се изсипва във филията. Подправят се с малко от зеленчуковата подправка.

След това се слага малко от нарязания шпек. Оставя се за малко така. След това се поръсва с малко от настъргания кашкавал и отгоре се слага изрязаната среда на филията.

Обръща се, за да се изпържи и от другата страна. Филията се остава така за около 5 минути. Същото се повтаря и със останалите филии. Сервират се топли.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар