Диетичен гулаш с боб

15/06/2017
РАГ
отРАГПомощник Готвач221711
"Вкусен гулша, който е пръв приятел на хубавата фигура "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо122
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета и се сварява.

Лима бобът се накисва от вечерта, за да се свари по-лесно. След като вече е сварен, изхвърляме водата и наливаме от телешкия бульон.

Добавяме зеленчуците и овкусяваме с черен пипер и сол. Оставяме да се задуши. Прибавяме и свареното телешко месо.

В тиган разтапяме маслото и добавяме паприката при непрекъснато бъркане. Държим на котлона не повече от 2 минути, като внимаваме да не загорим пипера.

На тънка струя прибавяме към супата. Сервираме със заквасена сметана по желание.

Забележка: В традиционния унгарски гулаш месото и зеленчуците се запържват. В случаят рецептата е приготвено по здравословен и диетичен начин.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар