Кроасан Брускета

15/06/2017
Мими А.от Мими А.Чирак
"Който иска да си спазва диетите, ние днес сме на кроасан брускета и даже можем да изядем и един вместо вас "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо40
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязваме внимателно горната част на кроасаните, но не докрай да се отдели, а да се държи в широката част и леко я разтваряме настрани.

В купа разбиваме яйцата и към тях добавяме черния пипер.

Нарязваме шунката на дребно и настъргваме кашкавала. Сипваме ги към яйцата. Добавяме и сметаната и разбъркваме всичко добре.

С тази смес пълним кроасаните.

Нарязваме перцата пресен лук на дребно и подреждаме върху напълнените кроасани. Запичаме в загрята фурна до златисто.

Сервираме със салата от домати и крема сирене за гарнитура.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти

Готвач.бг във Фейсбук

Подобни от Gotvach.bg

Още от категориите