Медени ребърца на жар

15/06/2017
Смърфиета
отСмърфиетаНовак21
"Ако искате и вашите ребърца да се топят като мед в устата, пригответе ги с нашата специална медена марината "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо231
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински ребърца - 1 кг
  • мед - 5 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • соев сос - 3 с.л.
  • кориандър - 1/2 ч.л.
  • кимион - 1 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинските ребърца и ги измийте добре. В средно голяма суха купа изсипете 1 ч.л. червен пипер, 1/2 ч.л. черен пипер, 1/2 ч.л. кориандър, 1 ч.л кимион и щипка сол.

Разбъркайте хубаво сухите съставки и към тях добавете 5 с.л. мед и 3 с.л. соев сос и отново разбъркайте.

Оваляйте хубаво едно по едно свинските ребърца, поставете в тавичка и приберете в хладилника за няколко часа.

Изпечете на скара с жар до желаната от вас готовност.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар