Рибай Стек с пепър сос и гарнитура

16/06/2017
"Има само един начин да приготвите перфектния рибай стек и той е описан в тази рецепта "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо255
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг2.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В загрятия тиган със зехтин запечатваме стека за около 7-8 минути, като добавим стрък розмарин, сол и пипер на вкус, за да се овкуси.

За гарнитурата - загряваме маслото в тиган и добавяме ситно нарязания кромид и печурките. Овкусяваме със сол и пипер. Поднасяме гарнитурата с настърган пармезан.

За соса - запържваме пипера в масло и добавяме 1 стрък розмарин. Сипваме в тигана червеното вино и сметаната, като добавяме сол на вкус. Изчакваме сосът да се сгъсти. Отстраняваме розмарина.

Сервираме пепър соса върху стека, гарниран с гъбите и лука.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар