Бързи и вкусни банички с гъби и кашкавал

17/06/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф98412329083
"Вкусни банички в гювече - всички вкусни идеи са при нас "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо282
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете печурките на ивици и сложете да се запържат в тиган с масло и малко олио. Овкусете с пресния лук и джоджен, пържете докато останат на мазнина.

По принцип кафявите печурки не пускат много вода и са перфектни за приготвянето на много ястия, защото са много ароматни и вкусни. Настържете кашкавала на ситно ренде.

Разпънете корите и намажете с разтопено масло, на половината кора сложете от гъбките и поръсете обилно с кашкавала.

Хванете две или три кори и навийте на руло, след което завийте на охлюв. Ако харесвате по-хрупкави две кори са достатъчни.

Намажете керамичните купички с олио и поръсете с малко брашно. Намажете баничките с разбития жълтък, мляко и олио и сложете да се запичат в загрята фурна до златисто.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар