Най-лесните гювечета

18/06/2017
Ива
отИваНовак978
"Всички гювечета са лесни за изяждане, а тези са лесни и за приготвяне "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо846
  • Преглеждания за месеца104
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме на дъното на всяко гювече настъргано сирене.

Настъргваме си доматите на ренде, след това слагаме по малко върху сиренето, капваме малко олио.

Добавяме и нарязаната на парчета наденица.

Във всяко гювече счупваме по 2 яйца, отгоре нарязваме лука и магданоза.

В тава с малко вода слагаме гювечетата, печем на 200-220 градуса до опичането на яйцата.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар