Телешки кебап с пачи крак и макарони

20/06/2017
Sevdalina Irikova
отSevdalina IrikovaПомощник Готвач248113239
"Днес сме свободни за вечеря, ако случайно решите да направите телешки кебап с пачи крак и макарони "
Приготвяне15 мин.
Готвене55 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо171
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвам месото на малки парчета и задушавам в мазнината. Прибавям ситно нарязания лук. След като се задушат, прибавям брашното.

Когато то добие златист оттенък, добавям доматеното пюре, нарязаните на парченца пресни горски гъби, черния и червения пипер и дафиновия лист.

Когато стане зърнесто, посолявам и наливам виното. След като заври и алкохола се изпари, добавям малко от топлият бульон.

Кебапът ври на тих огън, до омекване на месото. В друг съд кипвам бульона и пускам макароните да се сварят.

Отцеждам ги добре. Сервирам ги в чиния и гарнирам с порция телешки кебап.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар