Омлет с дебърцини

21/06/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор429505881
"Цветен и много ароматен омлет с дебърцини - как да му устои човек "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо376
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязваме дебърцина на две, а след това още да две части. Нарязваме на ситни парченца. Сиренето натрошаваме. Магданоза нарязваме на ситно.

В дълбок съд счукваме яйцата и разбиваме добре. Към тях прибавяме нарязания на ситно дебърцин и натрошеното сирене.

Добавяме лъжичка майонеза, пикантината и нарязания на ситно магданоз. Най-накрая добавяме и двете супени лъжици вода.

Цялата смес разбиваме добре. Предварително загряваме олиото в един тиган.

След това изсипваме в него готовата смес. Допичаме яйцата на котлона и когато са готови, ги украсяваме с пресен магданоз. Поднасяме ястието, докато е още топло.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар