Кози ребърца на фурна с канапе от зеленчуци

21/06/2017
Kamelia Ivanovaот Kamelia IvanovaНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо86
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Преди да наредим всичко в тавата, си приготвяме кашичка от виното, нишестето, джоджена, червения и черния пипер, и малко сол.

Овалваме ребърцата хубаво в сместа и оставяме в хладилника да престои докато си приготвим зеленчуците.

В намаслена тава нареждаме нарязаните на средно дебели кръгчета моркови и картофи, нарязаните на четвъртинки лук и скилидките чесън.

Наливаме водичката. Поръсваме със сол и магданоз.

Отгоре нареждаме прекрасните ребърца и ги заливаме, ако е останала кашичка в купата. Поръсваме с още малко зехтин и покриваме с фолио за печене.

Печем 60 минути на 120 градуса. Махаме фолиото и допичаме до получаване на коричка на месото. Приятен апетит!подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар