Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Пангасиус с пармезан

Пангасиус с пармезан

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Пангасиус с пармезан1 / 2
26/06/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пангасиус - 2 филета
  • пармезан - 1/2 ч.ч. настърган
  • масло - 50 г
  • лимонов сок - от 1/2 лимон
  • босилек - 2 щипки сух
  • лук на прах - 2 щипки
  • семена от копър - 1 щипка
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • олио - за намазване на тавата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме филетата със солта и черния пипер.

Слагаме в намазнена тава и печем в предварително загрята фурна.

Смесваме разтопеното масло с босилека, лука, семето от копър, сока от лимона и пармезана.

Вадим рибата намазваме я с получената смес и отново вкарваме във фурната. Пече се до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: