Панакота с череши

28/06/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо189
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо си приготвяме желатина, като го слагаме в студена вода да престои около 10-15 минути. В съд поставяме сметаната на котлона да се загрее, но без да заври.

След като е готова я сваляме от котлона и добавяме захарта, сока от черешите и ванилията. Разбъркваме добре.

Докато е още гореща, добавете желатина към нея. Бъркайте, докато се разтвори. Предварително сме отстранили костилките от черешите и сме си нарязали на половинки. И тях добавяме към сместа.

Получава се крем, който разсипваме в купички. Слагаме ги в хладилника докато се стегнат. Преди да сервираме чашите с панакота потапяме първо във вода, а после обръщаме в чиния.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар