Пържен кадаиф

10/10/2011
Ива
отИваНовак
"Десерт убиец на диети "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 378
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кадаифът се разкъсва на дребно. разбърква се с разбитите яйца и от него с лъжица се пуска в масло, което е силно сгорещено. Пържи се до зачервяване.

Всеки опържен кадаиф се потапя в горещ сироп, в който е сложен канела.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

александра
александра
06.01.2013 20:57
прили4а ми на буба в тината
0
3

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!