Зелен фасул с мини кюфтенца

29/06/2017
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф42710563553
"Чудим се дали тази рецепта може да влезе в графата Разделно хранене "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо215
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата омесваме с рендосан лук, малко сол, чубрица, черен и червен пипер и слагаме в тава покрита с хартия за печене. Включвате фурната на 200 градуса и оставяте кюфтенцата там, докато подготвите другите неща.

Измийте и нарежете зеления лук и морковите и задушете за 2- 3 минути с олиото и малко водичка. Добавете зеления боб и долейте 3 ч.ч. вода.

Оставяте ястието да поври 10 минути, след което добавете и позапечените вече кюфтенца. С тях също е необходимо манджичката да поври поне 10 минути, след което добавете и подправки по избор.

У дома ние харесваме ястието с малко чесън, черен пипер и копър или магданоз в зависимост от това, което ми се намира прясно, защото няма нищо по-ароматно от пресните подправки.

Вкусно е както топло, така и поднесено охладено.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар