Следобедна закуска

03/07/2017
Албена
отАлбенаИноватор32070510933
"Следобедна закуска, към която няма как да останете безразлични "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 286
  • Преглеждания за месеца248
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • хляб - 4 бр. филийки
  • кетчуп
  • пушен кашкавал - 4 листчета /на слайс/
  • луканков салам
  • топено сирене 4 листчета
  • краве масло
  • пармезан - настърган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазваме една филия хляб с кетчуп. Отгоре слагаме едно или две листчета пушен кашкавал. Върху тях редим нарязан на тънки кръгчета луканков салам.

Разбира се, може да се използва и друг колбас или бекон. Отгоре върху колбаса поставяме две листчета топено сирене.

Захлупваме с втората филия хляб. Върху нагорещена плоча или тиган посипваме настърган пармезан. Върху пармезана слагаме приготвения сандвич.

Запичаме леко, обръщаме и запичаме по същият начин и от другата страна.

Друг вариант е да се сложи на плочата малко краве масло и сандвичите да се запържат леко, докато се зачервят.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар