Картофи с наденица и моцарела

03/07/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру158081544510
"Страхотно предложение за обяд и вечеря, което не отнема време, а резултатът е повече от добър"
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо877
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се измити пресни картофи, отцеждат се и нареждаме в тава върху хартия за печене, но може и без нея. С вилица се притискат отгоре да се намачкат, да се получи като блат от картофи и да се покрие цялото дъно на тавата, и с четка се намазват с разтопено масло. Поръсват се със сол, черен пипер, чубрица и ситно нарязан пресен магданоз.

Отгоре се намазват с майонезата, поръсваме настърган кашкавал. Върху него се нареждат нарязани парчета наденица, поръсваме с нарязан ситно лук.

Върху наденицата се разпределя парченца моцарела с босилек и завършваме с настърган кашкавал. Печем в загрята фурна 180 градуса с вентилатор до зачервяване за 15-18 минути. Изважда се и нарязваме на порции. Сервираме с листа пресен босилек и зеленчуци.

Вкусно, вкусно просто опитайте ще останете доволни.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар