Дресинг за крехко месо

04/07/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaПомощник Готвач14212351
"С този дресинг месото става божествено крехко!"
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Сготви+1 точки
39 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо150 387
  • Преглеждания за месеца2437
  • Преглеждания за седмицата256
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена39

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесъна обелвам и стривам на крем.

Към него добавяте зехтина и бирата. Овкусяваме с мед и сол и слагам чубрица за аромат.

Месото се реже на парчета и се залива с дресинга поне за 3 часа.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Яница Николова
Супер!
2
0
Йорданка Ковачева
Незнаех, че на маринатата се казва и дресинг. Мислех, че дресинга е за салати... Учудващо е колко нови неща научава човек тук;)
39
6

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!