Дресинг за крехко месо

04/07/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaПомощник Готвач126229
"С този дресинг месото става божествено крехко!"
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Сготви+1 точки
29 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо96 982
  • Преглеждания за месеца5858
  • Преглеждания за седмицата33
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена29

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесъна обелвам и стривам на крем.

Към него добавяте зехтина и бирата. Овкусяваме с мед и сол и слагам чубрица за аромат.

Месото се реже на парчета и се залива с дресинга поне за 3 часа.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Йорданка Ковачева
Незнаех, че на маринатата се казва и дресинг. Мислех, че дресинга е за салати... Учудващо е колко нови неща научава човек тук;)
19
3

Виж всички коментари или напиши такъв