Дресинг за крехко месо

04/07/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaЧирак112227
"С този дресинг месото става божествено крехко!"
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Сготви+1 точки
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо54 682
  • Преглеждания за месеца151
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесъна обелвам и стривам на крем.

Към него добавяте зехтина и бирата. Овкусяваме с мед и сол и слагам чубрица за аромат.

Месото се реже на парчета и се залива с дресинга поне за 3 часа.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Йорданка Ковачева
Незнаех, че на маринатата се казва и дресинг. Мислех, че дресинга е за салати... Учудващо е колко нови неща научава човек тук;)
8
0

Виж всички коментари или напиши такъв