Свински пържоли от бут с пачи крак

06/07/2017
Албена Атанасова
отАлбена АтанасоваПомощник Готвач98122312
"Почти можем да доловим аромата... "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо850
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо нарежете на пържоли. Всяка пържола оваляйте в брашно.

В малка тенджера сгрейте олио достатъчно за пържене. Изпържете до полуготовност оваляните в брашно пържоли.

Измийте добре гъбите пачи крак. По-едрите начупете на парчета с ръце. По-дребните могат да останат цели.

Подредете пържолите в тава за печене. Върху тях нарежете на тънки кръгчета морковите или ги настържете по желание, а лука нарежете ситно. Добавете и гъбите пачи крак.

Поръсете с подправките. Понася повече червен пипер. Накрая добавете маслото и долейте с вода.

Печете на нормална фурна до готовност. Поднесете докато ястието е горещо.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!