Пиле с гъби яхния

24/06/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Изненадайте семейството си с тази вкусна рецепта за пилешко месо и гъби "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо45 395
  • Преглеждания за месеца2928
  • Преглеждания за седмицата192
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на порционни парчета и го сложете да се свари в достатъчно вода. Отделно задушете в малко сгорещено олио накълцаните лук, морков, чесън и гъби.

Щом леко се запържат, добавете виното, разбъркайте за 1-2 минути и добавете доматеното пюре, подправките и свареното месо.

Долейте при непрекъснато бъркане от пилешкия бульон и оставете да се вари до пълна готовност на зеленчуците.

Накрая добавете размитото в малко водичка брашно или нишесте. Поднесете пилето с гъби яхния с малко скълцан пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 9
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сия
Сия
11.12.2013 19:32
Другият път ако може снимката да е от рецептата.
8
0

Виж всички коментари или напиши такъв