Бабината полезна орехова разядка

08/07/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Защото баба знае най-добре - хем вкусна, хем полезна разядка, която се услажда на всички"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо485
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо счуквате скилидките чесън със сол, добавяте по малко орехи и счуквате като сипвате и по мъничко вода.

Продължавате да добавяте от орехите и водата, трябва да получите бяла кашичка, колкото повече счуквате, толкова по-добре. Прибавяте и мекото от филията и отново счуквате, накрая прибавяте и киселото мляко с олиото.

За да получите тази ароматна и много полезна разядка, която е много богата на йод, трябва доста счукване, за да не се усещат парченца орехи.

Тази разядка може да се приготви и без кисело мляко, като едно време се е правила.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар